GEYVE ANADOLU LİSELİLER MEVLİD DÜZENLEDİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Anadolu Lisesi din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ve öğrencilerinin hazırladığı mevlid programıyla Peygamber Efendimiz'in doğumu yad edildi.

 Geyve Anadolu Lisesi müdürü Ahmet Akkuş konuyla ilgili şunları söyledi: Okulumuz din kültürü ve ahlak bilgisi zümresi ve öğrencilerinizin hazırladığı programla Peygamber Efendimiz'in doğumu anıldı. 11 A sınıfından Zeynep Akatin ve Hande Çetinkaya'nın sunuculuk yaptığı program 11/C sınıfından Ahmet Yasin Yıldız'ın Kur'an tilavetiyle başladı. Ardından Ayşe Çelik öğretmenimiz Peygamber Efendimiz'in (sav) şemaili ve ahlaki özellikleri halkında bilgi verdi. 11/C Hafsa Balaç Fatih Sultan Mehmet'in Peygamberimiz için kaleme aldığı "İstemem" adlı şiiri okudu.

9/A sınıfından Abdullah Gökcan,9/C Yusuf Kaan Yılmazer, Eren Dönmez, 10/E Kaan Arseven,Emirhan Gürler, 11/C Hafsa Balaç, Keremcan Düven, Mustafa Demirok, Enes Çakır, 11/B Hüseyin Azut, Ergün Rüzgar ve 11/D Bedirhan Akyol tarafından sergilenen tiyatro oynu çok beğenildi.

Bu güzel programı hazırlayan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederim.

#gal #mevlid #oku #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs