ÖĞRETMEN ÇİÇEKLE KARŞILANDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

ÖĞRETMEN ÇİÇEKLE KARŞILANDI

Geyve Lisesinin emeli öğretmenlerinden Denizli'li Ali Balbaş'a, Alifuatpaşa Mahallesindeki arkadaşları ve öğrencileri buket hediye ettiler.

Ali Balbaş konuyla ilgili şunları söyledi: Denizli'liyim. 1968 yılında Geyve'ye öğretmen olarak atandım. Geyveli öğretmen ile evlendim. 26 yıl burada öğretmenlik yaptım. Binlerce öğrencim var. Şimdi Denizli'de oturuyorum.

 

Zaman zaman Geyve'ye gelip dostlarımı ziyaret ediyorum. Bugün de eski öğrencilerim ve arkadaşlarım Nihat Özdil, Zeki Yusuf Borazan, Mehmet Özdemir, Bünyamin Çetinkaya, Necati Tutal, Erol Öztürk, Servet Öz, Hüseyin Yaşa, Dursun Başeken, Mehmet Aydoğan ve Zekai Yılmaz ile buluştuk, hasret giderdik. Öğretmen arkadaşım Necati Tutal, bahçesinde yetiştirdiği çiçeklerden bir demet hediye edince çok duygulandım. Kendilerine çok teşekkür ederim. Tüm öğrencilerime ve dostlarıma sevgilerimi sunuyorum. 

#ogretmen #ali #cicek #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs