Muhtarlarımızla kesintisiz iş birliğimiz sürecek

Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve ilçe muhtarlar derneği başkanlarıyla bir araya gelen Başkan Ekrem Yüce, “2022 yılında çok güzel işler yaptık. İnşallah 2023’te ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla şehrimizin geleceğine yeni eserler kazandırmaya devam edecek, muhtarlarımızla kesintisiz iş birliğimizi sürdüreceğiz” dedi.
Editör Editör

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem ve ilçe muhtarlar derneği başkanlarını makamında ağırladı. 2022 yılında şehir genelinde hayata geçirilen hizmetlerin ve yatırımların değerlendirilmesinin yapıldığı buluşmada yeni yılda hayata geçirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgi paylaşımı yapıldı. Muhtarlar Federasyonu Başkanı Erdal Erdem, yıl boyunca isteklerini geri çevirmeyen ve kesintisiz hizmet sunan Başkan Yüce’ye tüm muhtarlar adına teşekkür etti.

‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonu
Nazik ziyaretlerinden ötürü tüm muhtarlara teşekkür eden Başkan Ekrem Yüce, “Geride bırakacağımız 2022 yılında çok güzel işler yaptık. Her zaman hizmet için birlikte omuz omuza verip şehrimizin gelişmesine katkıda bulunduk. İnşallah 2023’te ‘Türkiye Yüzyılı’ vizyonuyla şehrimizin geleceğine yeni eserler kazandırmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız bizim çözüm ortağımız. Hemşerilerimizin gözü kulağı oluyor onların her türlü sıkıntı ve sorunlarını bize iletiyorsunuz. İnşallah bundan sonra da birlik ve beraberliğimize devam edecek, kesintisiz işbirliği içerisinde olacağız. Önümüzdeki sene de hizmetlerimizin artarak devam edeceğini umuyorum” dedi.

#muhtarlarfedarasyon #sakarya

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs