MİNİK YÜREKLER BÜYÜK İŞLER BAŞARIYOR

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

 

MİNİK YÜREKLER BÜYÜK İŞLER BAŞARIYOR
 

Geyve Necip Fazıl Kısakürek İlkokulu 3-A sınıfı öğrencileri tarafından ihtiyaç sahiplerine yardım kampanyası düzenlendi. 

Necip Fazıl Kısakürek 3. sınıfının öğrencileri; öğretmeni Merve Akbaş ve okul müdürü Mesut Türedi'nin de desteğiyle, önce sınıf içerisinde topladıklarını ilçedeki yardıma muhtaç kişilere teslim ederk, gönülleri fethettiler. Daha sonra Kardeş Eli Kampanyası düzenleyerek, Afrika'daki kardeşleri için "su kuyusu açtırma kampanyası" başlattılar. Bunun için, velilerin yaptığı ürünleri okulda öğrenciler bizzat kendileri satarak kampanyayı başlattılar. Bu kampanya diğer öğrenciler, veliler ve hayırsever esnaf tarafından desteklendi. 

Toplanan yardımlar Bangladeş’te, Myanmar’daki zulümden kaçan Müslümanların bulunduğu bölgede su kuyusu açtıracak miktara ulaştı. Toplanan yardımlar okulun adına bir su kuyusu açtırılmak üzere Sadaka Taşı Derneği ile yerine ulaştırıldı.

#necip #fazil #yardim #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs