İpekyolu Derneği Kadınlar Komisyonu Orman Parkta Biraraya Geldi

Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği kadın kolları Başkanı Beyzanur Çolak Merkez ve ilçe kadın kolları komisyon başkanları ile Orman Park'ta kaynaşma yemeğinde buluştular.
Editör Editör

Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği kadın kolları başkan ve başkan yardımcılarının katıldığı istişare toplantısında konuşan Kadınlar Komisyonu Başkanı Beyzanur Çolak, kadın komisyonları çalışmalarının İpekyolu Derneğinin misyonuna güç kattığını ve bu alanda çalışmaların devam edeceğini vurguladı.


Sakarya İpekyolu Kültür ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu başkanı Fatih Kıcır’ın kadın örgütlenmesine verdiği önemi ve desteği belirterek teşekkür eden Çolak, kadınların sivil toplumdaki yerine işaret etti. Kadınların sosyal hayatta daha fazla yer almasının toplumun dinamiğini değiştireceğini ve geleceği şekillendireceğini belirten Çolak, Dernek faaliyetlerinde kadınların çalışmalarında daha fazla gayret göstermesi gerektiğinin altını çizdi.
 

İstişare toplantısı konuşmaların ardından genel değerlendirme ve planlamalarla sona erdi.

#ipekyolu #dernegi #sakarya #semanur #colak

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs