Ersin Uğral, engelli kontenjanından aday adayı oldu

Ersin Uğral , 28. Dönem Milletvekilliği için AK Parti Sakarya İl binasına giderek aday adaylığı başvurusu yaptı.
Editör Editör

Uğral yaptığı açıklamada “17 yıldır kamuda çalışıyorum. Çeşitli platformlarda görev aldım. İlimizdeki 5 bin 500 bin civarındaki engelli kardeşimin eli ayağı sesi olmak için bu göreve talibim. Onların da desteği ve büyük teveccühleriyle bu göreve hazırım. Elimden geldiğince gücüm yettiğince engelli kardeşlerimizin sesi olacağım engelliler bu saatten sonra sahada olacak” dedi.
Ersin Uğral KİMDİR?
1983 Sakarya Geyve doğumlu olan Ersin Uğral, 17yıl kamuda çalıştı. Uğral, çeşitli platformlarda görev aldı. İlimizde 5 bin 500 bin civarında engellinin ve Türkiyedeki tüm engellilerin sesi olmak için aday adayı olduğunu ifade eden Uğral, bekar ve Üniversite mezunu.

Aday adaylarının başvurusu için AFAD'a bağış zorunluluğu bulunuyor. Bağış miktarı yetişkinler için 20 bin, kadın ve gençler için 10 bin, engelliler için ise 5 bin lira olarak belirlendi. Aday adaylığı başvuruları 22 Mart Çarşamba Günü Saat 17.00’ye e kadar sürecek.

Aday müracaatlarını elektronik ortamda alınacak. Teşkilat temayül yoklaması 'e-temayül' şeklinde yapılacak. Teşkilat temayül yoklaması 25 Mart Cumartesi Günü yapılacak.

#ersin #ugral #ak #parti #aday-adayi

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs