Yerli Otomobil TOGG Sakarya’da Çoşkuyla Karşılandı

Türkiye’nin yerli ve milli otomobili Togg, Sakarya’da görücüye çıktı. Yoğun ilgi gören Togg’u vatandaşlar karanfillerle karşıladı.
Editör Editör

Türkiye’nin yerli otomobili Togg’un ilk akıllı cihaz modeli T10X, Adapazarı Demokrasi Meydanı’nda vatandaşlar için sergilendi. Kente getirilen araç vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Meydana getirilen yerli otomobilde direksiyon başına Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce geçerken, yan koltukta AK Parti İl Başkanı Yunus Tever oturdu.

Programa Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Ak Parti İl Başkanı Yunus Tever, MHP Sakarya Milletvekili adayı Ahmet Ziya Akar, İl Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Sıddık Savaşçı, ilçe belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
TARİHİ BİR AN
Programda konuşan Ekrem Yüce, ''Yıllardır çok özledik, çok bekledik. Bugün tarihi bir gün. Bu otomobil için çok engellemeler oldu. Yapamaz dediler, maket dediler, fabrika yok dediler. Tarihi bir ana şahitlik ediyoruz. Nice şahlanışlara inşallah.'' ifadelerini kullandı.
Vatandaşlar büyük ilgiyle karşıladıkları Togg'un yanında fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. 

#ekrem-yuce #togg #yerli-otomobil

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs