GEYVE ELVANBEY ANADOLU LİSESİ TÜRK KÜLTÜRÜNE KATILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Elvan Bey Anadolu Lisesi, Sakarya Dil Eğitim ve Öğretim Uygulama ve Araştırma Merkezi (SADEM) organizasyonu tarafından düzenlenen Geleneksel “Türk Kültürü Tanıtım Günlerine” Halk Oyunları ekibi katıldı.

Sakarya Arifiye’deki Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi tarafından, uluslararası öğrencilerin katılımıyla düzenlenen etkinlikte; Şimşir kaşıktan keşkeğe Türk Kültürü tanıtıldı.

Sergi ve atölye çalışmalarının yapıldığı 72 farklı standın olduğu etkinlikte Elvanbey Anadolu Lisesi GEYVE HALK OYUNLARI ekibi beğeni ile izlendi. Geyve Halk Eğitim Merkezinin de sergi açtığı, 1250 uluslararası öğrencinin eğitim aldığı okulda Türk Kültürünü tanıtan çeşitli yarışma ve gösteriler yapıldı. Üniversite Öğretim görevlileri; Öğretmen Vedat DUMAN ve ekibine teşekkür ederken kültür kaynaşması açsından bu tarz etkinliklerin devam edeceklerini açıkladılar.

Elvan Bey Anadolu Lisesi müdürü Muhammet Karaman konuyla ilgili şunları söyledi: Türk Kültürü etkinliklerine, okulumuz Geyve yöresi halk oyunları ekibi ile katıldı. Kültürümüzde yer alan geleneksel halk oyunlarını tanıtmak amacıyla ekibimiz bir gösteri gerçekleştirdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

#elvanbey #turk #kulturu #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs