İYİ Parti’de deprem devam ediyor!

İYİ Parti teşkilatlarında istifalar arka arkaya geliyor. Önceki gün istifa eden Adapazarı Belediye Meclis Üyesi İsmail Zortul’un ardından bu kez de farklı isimler istifa etti. İstifaların sebebi olarak ise tek bir isim gösteriliyor
Editör Editör

İYİ Parti teşkilatları içinde devam eden tartışmalar istifaları beraberinde getirdi. Önceki gün partiden istifa ettiğini ve belediye meclis üyeliğine bağımsız olarak devam edeceğini duyuran Adapazarı Belediye Meclis Üyesi İsmail Zortul’un ardından bu kez de başkan yardımcısı ve yöneticiler istifa etti.

Adapazarı İlçe Başkan Yardımcısı ve Uluslararası Politikalar Başkanı Atilla Sarımehmet ile ilçe teşkilatı yöneticisi Nermin Sarımehmet İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu.

Atilla Sarımehmet ve Nermin Sarımehmet yaptıkları açıklamada, “Parti içi demokrasi olmadığı ve Ümit Dikbayır tarafından mafyalaştırılan düzene karşı olduğum için, pasifize edilmiş, sindirilmiş teşkilatları görünce istifa kararı aldık. Bunların tüm suçlusu Ümit Dikbayır ve A takımıdır. Parti içinde müthiş bir kavga var. Bu sonu gelmez istifalar tüm hızla devam edecektir. İYİ Parti tabela partisi oldu. Hayırlı olsun” dedi.

LİSTELER BOŞ ÇIKTI

Başta Adapazarı merkez olmak üzere Söğütlü, Semerciler, Karaman, Abhaz ve Çerkes köyleri ile Rüstemler ve Budaklar mahallelerinden de birçok üyenin istifa ettiği belirtilirken seçim öncesinde sandık görevlisi bulmakta zorluk yaşandığı ve partililer tarafından yöneticilere verilen isimlerin yüzde 90’ının boş çıktığı ifade edildi.

ASIL KOPUŞ GENEL KURULDAN SONRA

İYİ Partili üyelerin sandık görevlisi olmayı kabul etmedikleri belirtilirken İYİ Parti’nin ilk üç milletvekili yani Ümit Dikbayır, Selçuk Kılıçaslan ve Arzu Akçalışkan dışındaki milletvekili adaylarının haziran ayındaki genel kurulu heyecanla bekledikleri, parti içindeki asıl kopuşun genel kuruldan sonra yaşanacağı söylendi.

Kaynak. Medyabar

#iyi #parti #istifa #sarimehmet #adapazari

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs