GEYVE HALK EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜN SERGİSİ ÇOK BEĞENİLDİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

 

Geyve Kaymakamlığı Halk Eğitim Müdürlüğü “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında yıl boyunca yapılan çalışmalardan oluşan sergi açtı.

Geyve Öğretmenevi salonunda açılan sergiye ilçe kaymakamı Murat Güven ve eşi Mina Güven, AK Parti Sakarya milletvekili Murat Kaya, belediye başkanı Metin Atalay, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kökağaç, Jandarma komutanı Üstğ.Mehmet Kütük, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Doğan, okul müdürleri, kursiyerler, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

TOPLUMUN İHTİYACINA GÖRE KURS AÇILDI

Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan yaptığı açılış konuşmasında kısaca şunları söyledi: Halk Eğitim Merkezimizde toplumun ilgi ve ihtiyacı doğrultusunda 75 farklı alanın 2yaklaşık 240 kurs açtık. Bu kursların açılışında bizlere yardımlarını esirgemeyen yetkililere çok teşekkür ederiz.

 

EL EMEĞİ GÖZ NURU ESERLER ÇOK BEĞENİLDİ

Halk Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği yarışmalarda dereceye giren kursiyerlere ödülleri verildi. Türkülerden bir demet konseri ve Elvan Bey Anadolu Lisesinin öğrencilerinin halk oyunları gösterisi alkışlandı. Halk Eğitim Müdürlüğünün öğretmenleri rehberliğinde, kursiyerlerin; el emeği, göz nuru olan eserlerinden oluşan sergi çok beğenildi. Sergiye Halk Eğitim Müdürü Mustafa Doğan, müdür yardımcıları Enes Karadaş ve Halim Aktürk ile öğretmenler ev sahipliği yaptılar. Programı Melike Omağluoğlu başarıyla sundu.

#hem #sergi #acti #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs