GÖZDE BUNGALOV EVLERİ HİZMETE AÇILDI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Taraklı- Paşalar köyünde Gözde Bungalov evleri; sessiz, sakin, huzurlu, ulaşımı kolay, yerin yeşil gökyüzünün mavi olduğu bir ortamda bulunmaktadır.

Bungalov evlerinin açılışına AK Parti Sakarya millet vekili Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce, Geyve belediye başkanı Metin Atalay, Taraklı belediye başkanı İbrahim Pilavcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış kurdelesinin kesimi sırasında Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Ekrem Yüce "Bu güzel evlerin açılışı hayırlı, uğurlu olsun. Cenab-ı Allah mekan sahibine bereketli kazançlar nasip etsin."dedi.

Bungalov Evlerin sahibi Halit Kılıç konuyla ilgili şunları söyledi: "Öncelikle açılışımıza katılarak bizleri şereflendiren; AK Parti Sakarya milletvekili Sayın Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Sayın Ekrem Yüce, Geyve belediye başkanı Sayın Metin Atalay, Taraklı belediye başkanı Sayın İbrahim Pilavcı ve kıymetli dostlarıma çok teşekkür ederim.

Taraklı- Geyve yolu kenarında, eski İpek Yolu üzerindeki Gözde Whıte House Bungalov altı adet evlerimiz; Geyve'ye 20 km, Taraklı'ya 10 km, İstanbul'a 175 km mesafededir.

1+1 Amerikan mutfaklı, barbekü ve şöminesi vardır. Doğalgaz ve elektrik mevcuttur. Ailelerin rahatlıkla tatil yapabilecekleri sakin bir yerdir. Lokanta ve 90 metrekarelik olimpik yüzme havuzunu da yakında faaliyete geçireceğiz. Doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak ama ulaşımı kolay, aile ortamında tatil yapmak isteyen herkesi bekliyoruz.

İLETİŞİM: 0532 687 90 40

#tarakli #bungalov #ev #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs