SELÇUK YILDIZ AK PARTİ'den GEYVE BELEDİYE BAŞKANI ADAY ADAYI OLDU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Selçuk Yıldız, Geyve'nin uzak-yakın her mahallesinden gelen çok sayıdaki sevenleriyle birlikte Geyve belediye başkanlığı için AK Partiden aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Geyve'nin köylerinden ve merkez mahallerinden yüzlerce sevenleriyle birlikte Geyve AK Parti İlçe Başkanlığına gelen Selçuk Yıldız, İlçe başkanı Abdullah Özdemir'e başvuru evraklarını teslim etti.

İlçe başkanı Abdullah Özdemir: "Uzun yıllar beraber siyaset yaptığımız Selçuk Yıldız'ın başvurusu hayırlı ve uğurlu olsun. Tebrik ediyor, başarılar diliyorum." dedi. 

Selçuk Yıldız: " 22 yıldan beri AK Partide hizmet neferi olarak görev yapıyorum. Cenab-ı Allah nasip eder, kıymetli hemşehrilerim de teveccüh gösterip belediye başkanı seçilirsem, siz Geyveliler için çalışmaya devam edeceğim. Başvuru sırasında beni yalnız bırakmayan aileme ve tüm dostlarıma teşekkür ederim." dedi.

 

#selcuk #yildiz #aday #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs