GEYVE BELEDİYESİ SAĞLIK HİZMETLERİNİ BİRLEŞTİRDİ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Geyve Belediyesi Sağlık Hizmetleri tek çatı altında birleşti.

Geyve Belediyesi; bünyesinde kurduğu Sağlık İşleri Birimi’yle ilçede verilen evde sağlık hizmetleri, evde palyatif bakım hizmetleri ve ambulansla hasta nakil hizmetini tek bir çatı altında birleştirdi. Hizmetten yararlanmak isteyen Geyveliler, 0 264 517 52 43 numaralı telefondan arayarak hizmet alabilirler.
 

5 PERSONEL HİZMET VERİYOR
Geyve Belediyesi tarafından uzun süredir faaliyette tutulan Evde Sağlık Hizmetleri, ambulansla hasta nakil ve evde palyatif bakım hizmetlerinin eklenmesiyle birlikte Sağlık İşleri Birimi çatısı altında birleştirildi. 5 personelle hizmet veren Geyve Belediyesi Sağlık İşleri Birimi, Sağlık İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Remzi Akçay ve Sağlık İşleri Birimi Müdürü Tuba Çelik’in yönetiminde Ferhat Duman, Berkan Bal, Emre Karabıyıkoğlu, Özgür Uysal ve Şeyma Elmas tarafından hizmetlerini sağlıyor. Ayda 300’den fazla hastaya ulaşan Sağlık İşleri Birimi, 3 ambulans ve 1 otomobil ile hizmet vermeye devam ediyor.

“HİZMETLERİ BİR ARAYA TOPLADIK”
Konuyla ilgili konuşan Başkan Metin Atalay, “Biz görevi devraldığımızda da Geyve Belediyemizin evde sağlık hizmetleri devam etmekteydi. Biz, tüm bu hizmetleri bir araya toplayalım ve ilçe merkezimizde de bir binamız olsun diye birimlerimizi birleştirdik. Çarşıya gelen ve iğne vurdurmak isteyen ya da tansiyonunu ölçtürmek isteyen kardeşlerimizin uğrayabileceği bir yer oluşturduk. Aynı zamanda evde sağlık hizmetleri, ambulans nakil hizmetleri ve palyatif bakım hizmetlerini de sunmaya devam ediyoruz. Yaşlı ve yatalak hastalarımızın bakımlarını, pansumanlarını ve diğer hizmetleri evlerde sürdürmeye devam ediyoruz. Erkek ve kadın personellerimizle hizmet vermeyi sürdürüyoruz” dedi.

“GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”
 “Bu hizmetlerimiz milletvekilimiz Murat Kaya’nın başkanlığı döneminde zaten başlamıştı, biz bu hizmetleri üzerine koyarak devam ettirmek istiyoruz. Hizmetleri başlatan Milletvekilimiz Sayın Murat Kaya’ya da burada sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Onların verdiği katkılarla ve arkadaşlarımızın desteği ile hizmetlerimize devam etmek istiyoruz. Belediye Sağlık Hizmetleri olarak görevdeyiz, hafta sonu ya da gece gündüz demeden vatandaşlarımızın bize ne zaman ihtiyacı varsa biz oradayız. Toplamda 5 personelimiz var ve bu personellerimizle hizmetlerimizi sağlıyoruz” ifadelerini kullandı.

“HİZMETLERİMİZ ARTARAK DEVAM EDECEK”
Başkan Atalay, “Önümüzdeki dönemde hizmetlerimizi arttırarak devam ettirmek ve personel sayımızı arttırmayı hedefliyoruz. Aylık ortalama 50 hasta nakli yapıyoruz, 270’e yakın hastamıza da evde sağlık hizmeti sağlıyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada Geyveli hemşerilerimize hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

TÜM İHTİYAÇLAR İÇİN BURADAYIZ
Geyve Belediyesi Sağlık İşleri Birimi Evde Palyatif Bakım Hizmeti personeli Özgür Uysal, “Burada ambulansla hasta nakil hizmetleri, evde sağlık ve evde palyatif hizmetleri veriyoruz. Bu bağlamda bize yardımcı olan Geyve Belediye Başkanımız Metin Atalay ve Başkan Yardımcımız Remzi Akçay ile Müdürümüz Tuba Çelik’e teşekkür ediyoruz. Bizler hastalarımızın tüm ihtiyaçlarını evlerinde gideriyoruz. Evde Sağlık Hizmetleri ekibimizde aynı bizler gibi evlerde sağlık hizmeti sunuyoruz” dedi.

#geyve # #belediye #saglik #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs