ÜNAL TARAKÇIOĞLU ALİFUATPAŞA MUHTAR ADAYI

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Alifuatpaşa'nın tanınmış esnaflarından merhum Ahmet Tarakçıoğlu'nun oğlu, esnaf İhsan Tarakçıolu'nun kardeşi Ünal Tarakçıoğlu: "31Mart 2024 yerel seçimlerinde ben de doğup büyüdüğüm, esnaflık yaptığım ve çok sevdiğim Alifuatpaşa halkıma hizmet etmek için muhtar adayıyım." dedi.

 

ÜNAL TARAKÇIOĞLU KİMDİR ?

1961 yılında Alifuatpaşa'da doğdum. İlk ve ortaokulu Alifuatpaşa'da, liseyi Geyve Lisesinde okudum.Asker dönüşü babamla beraber Alifuatpaşa Halinde sebze -meyve komisyonculuğu yaptım. Aksoy durağında bakkal, Alifuatpaşa Belediye binasının altında Tarakçıolu Marketi işlettim.1993 yılında İstanbul-Soğanlık'ta market çalıştırdım. 1997-2012 yılları arasında İstanbul- Kartal'da çok kalabalık bir sitede yöneticilik yaptım.

2012 yılında tekrar Alifuatpaşa'ya yerleştim. İstanbul'da 15 senelik hizmet tecrübemi Alifuatpaşalı hemşerilerime de sunmak istiyorum. Bunun için 31 Mart seçimlerinde muhtarlığa aday oldum. Cenab-ı Allah nasip eder ve siz değerli hemşerilerim de teveccüh gösterip oylarınızla desteklerseniz; kıymetli azalarım ile beraber sizlere 7/24 hizmet edeceğim.

DESTEK SİZDEN, GAYRET VE HİZMET BİZDEN. 

#unal #tarakcioglu #muhtar #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs