İYİ PARTİ GEYVE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BARAN İLE RÖPORTAJ

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN

Sayın okurlarımız 31 Mart Yerel Seçimlerinde, İYİ Partiden Geyve belediye başkan adayı olan Yusuf Baran ile beraberiz. Sayın başkanım bize kendinizi tanıtır mısınız?

 

YUSUF BARAN KİMDİR?

1960 Geyve doğumluyum. İlk, Orta ve liseyi Geyve'de okudum. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunuyum. Alifuatpaşa ve Geyve'de 40 yıla yakın imam-hatiplik yaptım. Evli ve üç çocuk babasıyım.

 

HİZMETE HAZIRIZ

Niçin belediye başkanı seçilmek istiyorsunuz? 

* Belediyecilik bir hizmet işidir. Emekli olduktan sonra dostlarımın ve arkadaşlarımın isteği üzerine siyasete girdim. 7 yıl İYİ Parti Geyve ilçe başkanlığı yaptım. Bana yüklenen bu vizyon üzerine, "Halka hizmet, Hak'ka hizmettir" düşüncesiyle Geyve belediye başkanlığına aday oldum. Meclis üyesi arkadaşlarım ile beraber, güzel Geyve'mize hizmet etmeye hazırız.

ÇİFTÇİLERİMİZİN SORUNLARINI BİLİYORUM

 

Geyveliler sizi niçin belediye başkanı seçsin, projeleriniz nelerdir?

*Cenab-ı Allah nasip eder, halkımız da teveccüh gösterir ve belediye başkanı seçilirsem; amacım şirin Geyve'mize ve hemşerilerime daha güzel hizmetler sunmaktır.

40 yıla yakın din görevlisi olarak çalıştım ve çiftçilik de yaptığım için 7'den 70'e herkesi tanır, çiftçilerimizin sorunlarını çok iyi bilirim. Çiftçinin sorunlarına çözüm bulmak, şehrin giriş-çıkış trafiğini düzene sokmak, otopark, oturma parkları, düğün salonu, meydan düzenlemesi, her türlü spor alanları, Karaçay deresinin kenarlarına yürüyüş yolları, sokak hayvanlarına barınak yapmak gibi çok güzel projelerimiz var.

 

TÜRK BAYRAĞI ROZETİNİ TAKTIM

Belediye başkanı seçilirseniz, yakanızdan parti rozetini çıkartacak mısınız? 

Parti başkanı iken, İYİ Partinin rozetini takıyordum. Belediye başkan adaylığı tevdi edilince, İYİ Partinin rozetini çıkardım ve Türk bayrağı rozetini taktım. Allah nasip eder, belediye başkanı seçilirsem; bana oy versin- vermesin herkese eşit hizmet sunacağım. Çünkü devletin dini adalettir.

 

ÜLKEMİZ İÇİN HAYIRLI OLSUN

Son olarak ne söylemek istersiniz.

* Biz kaza ve kadere inanan insanlarız. Belediye başkanlığı benim için hayırlıysa nasip olsun. 31 Mart Yerel Seçimleri Geyve'mize ve ülkemize hayırlı olsun. Diğer partilerden başkan adayı olan arkadaşlara başarılar, Geyvelilere sağlık ve mutluluklar dilerim.

Bu yoğun çalışmalarınızdan bize zaman ayırdığınız için teşekkür eder, başarılar dileriz.

#iyi #parti #baran #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs