ABDULLAH OĞUL ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ OLDU

.
Mehmet AYDOĞAN Mehmet AYDOĞAN


Geyve Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü’ne Abdullah Oğul getirildi.

Geyve'nin yeni belediye başkanı Selçuk Yıldız Özel Kalem Müdürlüğü’ne ilçenin genç ve başarılı isimlerinden Abdullah Oğul’u getirdi.
Başkan Yıldız : ” Belediye Başkanlığımızın hemşerilerimiz ile aktif iletişimini sürekli kılmak, daha koordineli hizmet sunmak, dinamik çalışma prensibiyle hizmet edebilmek adına Abdullah Oğul’u Özel Kalem Müdürü olarak görevlendirdik. Belediyemize hayırlı olmasını dilerim ” dedi.

 

ABDULLAH OĞUL KİMDİR?
Abdullah Oğul 01.12.2000 yılında Geyve'de dünyaya geldi. İlk öğrenimini Kıbrıs’ta, orta öğrenimi Gazipaşa Ortaokulunda ve lise öğrenimini Geyve Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Uludağ Üniversitesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü mezunudur. Evli olan Abdullah Oğul, 2022 yılında aile şirketini kurdu. İki sene içerisinde ticaret ve dernek faaliyetleri ile uğraşan Abdullah Oğul: " İlçemize hizmet etmek, elimizden gelenin fazlasını yapmak için görevlendirildik. Gece gündüz demeden çalışacağıma ve Geyve için her çabayı göstereceğime emin olun. ” dedi. 

GEYVE HABER ekibibi olarak, Abdullah Oğul'a başarılar dileriz.

#ogul #ozel #kalem #

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs