Geyve Meslek Yüksek Okulu’ndan “Çanakkale Gecesi”

GMYO Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Salonu’nda Çanakkale Gecesi düzenledi.
Editör Editör

GMYO Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi Salonu’nda Çanakkale Gecesi düzenledi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından GMYO müdür yardımcısı Taki Demir açılış konuşması yaptı. Programa; GMYO müdürü Ferruh Tuzcuoğlu, müdür yardımcısı Taki Demir, öğretmenler ve MYO öğrencileri katıldı.

 MYO dernek başkanı Recep Dişli, Fahri Koç ve Mine Bağcaz katıldı. Sunuculuğunu GMYO öğrencileri, Yağmur Batu ve Erdem Yazıcı’nın yaptığı programda, Zeybek ve Kafkas oyunları sunuldu.
Geyve Meslek Yüksek Okulu müdürü Ferruh Tuzcuoğlu: “GMYO öğrencilerimizin bu kadar güzel bir program hazırlayarak arkadaşlarını sıkmadan sonuna kadar sıkılmadan izleyebileceklerini ummuyordum.

Benim istediğimin de üzerinde olduğunu gördüm. Programın hazırlanması ve sunulmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.”dedi. Grup FEYZ, Bağlama: Fatih Zengin, Gitarist: Rıdvan Çelik, Bendir: Ahmet Mesci’nin sazları eşliğinde, Yağmur Batu, Ziya Karagül ve Emre Emiri solist olarak şarkılar yorumladı.

Slâyt gösterileri ile zenginleştirilen program öğrencilerin alkış tufanıyla son buldu. 
Haber: Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs