BİR KİŞİYE ÜCRETSİZ BEBEK

Çocuk istiyorum Dayanışma Derneği Sakarya Danışman Doktoru ve Sevgi Polikiliniği Drektörü S. TURGAY ŞENER , 16 Haziran Cumartesi günü 13.00 ile 17.00 saatleri arasında bilgilendirme toplantısı yapacak

Çocuk istiyorum dayanışma derneği (çider) ve NEDICANA tüp bebek merkezinin organize ettiği bilgilendirme toplantısı Sakarya Radyo Televizyonu (srt) Cahit Kıraç salonunda yapılacak. Çocuk istiyorum Dayanışma Derneği Sakarya Danışman Doktoru ve Sevgi Polikliniği Drektörü S. TURGAY ŞENER in konuşmacy olarak katylacağı bilgilendirme toplantısına katılacaklar arasında yapylacak çekilişle bir kişiye ücretsiz tüp bebek, diğer katılımcılara yüzde 10 indirim ve ÇOYDER üyelerine yüzde 15 indirim fırsatı sunulacak.





Dr. Turgay Şener , bu tür uygulamalara devam edeceklerinin müjdesini verirken. '' çocuk özlemi çeken ailelerin bu özlemlerini gidermek ve bu mutluluğu birlikte tanıtmak istiyoruz. bizimle irtibat kurmak isteyenler 0.264.281.34.34 -- 0.216.455.39.75-76-- 0.542.238.70.28 numaralı telefonlardan veya www.cocukistiyorum.com--- www.turgaysenen.com internet stelerinden ulaşabilirler.'' şeklinde konuştu.


hadi bebek hasretiyle yanıp tutuşanlar , ümdiini yitirmiş yitirmek üzere olanlar belkide sans size gülecek bu fırsatı kaçırmayın. Dr Turgay Sener e güvenin önce Allah(cc) sonra da doktorumuzun bilgi ve deneyimleriyle yeniden hayata sımsıkı sarılın.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs