Doğalgaz ihalesini Akmercan Turizm LTD. ŞTİ kazandı

25 Kasım'da ihaleye katılan Akmercan Turizm, Taşımacılık, İnşaat, Güvenlik Sistemleri, Temizlik ve Gıda San. Dış.Tic. Ltd. Şti kazandı.
Ali ARICI Ali ARICI

Geyve, Alifuatpaşa ve Pamukova doğalgaz dağıtım lisansı ihalesinde bir firmanın verdiği teklif Enerji Piyasası Düzenleme Kurumunca (EPKD) onaylandı. EPDK'nın 25 Kasımda yaptığı ihaleye katılan Akmercan Turizm Taşımacılık İnşaat Güvenlik Sistemleri Temizlik ve Gıda San. Dış Tic. LTD Şti'nin 30 yıllık dağıtım lisansı için verdiği teklif EPKD tarafından kabul edildi.İhale şartları kapsamında ihaleyi kazanan firmanın 6 ay içerisinde fiili olarak yatırıma başlaması, 18 ay içinde dağıtım bölgesindeki herhangi bir yerleşim alanının dağıtım şebekesini işletmeye alarak gaz sunumuna başlaması ve beş yıl içinde dağıtım bölgesindeki imarlı alanların bütününde doğalgaz kullanmak isteyen her müşteriyi tesis edeceği dağıtım şebekesine bağlaması gerekiyor.

Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya yaptığı açıklamada: " Geyve bilindiği gibi kış aylarında yoğun bir hava kirliği yaşamaktadır. Halk sağlığı ve çevre açısından öncelikle var olan bu imkanın kullanılması da bu yönde faydalı olacaktır diye düşünüyoruz. Ayrıca çevre kirliliği ve halk sağlığı açısından doğalgazın bir an evvel kullanıma sunulması akıllıca olacaktır. Projelerimizi bir bir uygulamaya geçiriyoruz. Doğalgazımız Geyve halkına hayırlı olsun" dedi.

http://www.sakaryabolgehaber.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=5920&HABER

http://www.tarakliajans.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=6825&HABER

http://www.pamukovaajans.com/?NetPaper.ANKAmedya=NEWS&NEWS_CODE=1852

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs