Atatürk ilköğretimde kitap yazarları ile söyleşi

Geyve Atatürk ilköğretim okulu sosyal etkinlikler yönetmeliği çerçevesinde Güler kitabevi ve Timaş yayınevi ile benim kitap kumbaram adlı kitap fuarı ve yazarlarla söyleşi etkinliği düzenledi.
Ali ARICI Ali ARICI
Fuar etkinliklerinde okul öğrencileri kitaplarla haşır neşir olacak yazarlar; Ömer Sevinç ve Seda Şener söyleşi yaptı. Söyleşi programına Geyve kaymakamı İdris Akbıyık, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Öğretmen-yazr Sevinç; bir kitabın nasıl yazılıp hazırlandığı bize sunuluncaya kadar hangi merhalelerden geçtiğini anlattı. Geyve kaymakamı İdris Akbıyık: “Kitap yazmak, okumak ve okutmak kadar güzel bir olay yok. Yazarlarımızı yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlarım.”dedi. Okul müdürü Erol Erdem: “ Kitap okuma ve kitaplarla haşır-neşir olam için katılanlara ve emeği geçen herkese teşekkür ederim.”dedi. Programın sonunda; kaymakam Akbıyık ve yazarlara öğrenciler çiçek sundu.
Mustafa Hamdullah ERGİN

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs