Sakatlar Derneği Yeni Başkanı Geyveli Ersin

Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şubesinin 4.olağan genel kurul toplantısı belediye konferans salonunda yapıldı.

Ali ARICI Ali ARICI

YENİ BAŞKAN ERSİN UĞRAL OLDU


Türkiye Sakatlar Derneği Akyazı Şubesinin 4.olağan genel kurul toplantısı belediye konferans salonunda yapıldı.

Sibel Özkan tarafından yönetilen kongre saygı duruşu ve istiklal marşının söylenmesi ile başladı. Daha sonra Yönetim kurulunun faaliyet ve hesap raporu ile denetçiler raporları ve tahmini bütçe okundu. Raporlar hakkında söz isteyen olmadığı için hazırlandığı şekli ile oya sunuldu ve kabul edildi.

Eski ve kurucu başkan Mehmet Şakir Kaplan'ın Uluslar arası Engellliler Derneği Sakarya Şube başkanı olması nedeniyle katılmadığı seçime tek listeyle gidildi. Ersin Uğral'ın başkanlığında oluşan yönetime Emine Yavuz, Recep Oturak, Fatih Kaya ve Ziya Kekeç, Denetleme kurunla ise Cemal Akdemir, Şaban Koşar ve Ersin Özdamar, Disiplin kurulu üyeliklerine de Celal Kemiksizoğlu, Hasan Şermet ve Yunus Şahin seçildiler.

Toplantıya katılan belediye başkanı Yaşar Yazıcı'da yaptığı konuşmada eskii başkana hizmetlerinden ötürü teşekkür etti yeni başkana başarı dileğinde bulunduktan sonra her zaman sizlerin yanında ve desteğiniz olacağız dedi.

 Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından söz alan eski ve kurucu başkan Mehmet Şakir Kaplan, görev yaptığı süre içinde kendisine katkı veren herkese teşekkür etti ve yeni başkan ile yönetimine başarı dileğinde bulundu.

Yeni başkan Ersin Uğral'da konuşmasında, görevi devir aldığı başkan ve yönetimine hizmetlerinden ötürü teşekkür etti ve çalışma süremiz içinde kendilerinin engin tecrübelerinden mutlaka yararlanacağız dedi ve genel kurula katılanlara teşekkür etti.

Kongreye Belediye başkanı Yaşar Yazıcı, Muhtarlar Derneği başkanı Murat Öz, SP İlçe başkanı Selman Demirtaş, Belediye Meclis üyeleri Ahmet Talu, Abdurahim Atmaca, Ak,Belde A.Ş.Genel Müdürü Osman Aydın, Müftü Vekili Muttalip Şensöz ile İlden ve civar İlçelerden dernek yöneticileri ile derneğe üye olanlar katıldı.


Düzenlenen genel kurul başkanların karşılıklı çiçek vermeleri ile son buldu.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs