Karaağaç Caddesi Parke Döşemesi Bitti

Geyve Belediyesinin doğalgaz çalışmaları sonrasında bozulan yollara Kilitli Parke döşeme Çalışmaları bütün hızı ile devam ediyor.
Editör Editör

Yörükler Mahallesi Karaağaç Caddesi Parke çalışması bitti.

Yapımı bir yıldan fazla sürer diyerek 25 yıldır çivi bile çakılmayan; Geyve Belediyesi eski başkanlarından Mehmet Balkan(merhum)zamanında yapılan beton yolla idare edilen ve görmezden gelinen Karaağaç Caddesi Parke ile kaplandı.

7 Bin 500 metrekare parke kaplaması yapılan yolun toplam maliyeti 150 Bin TL oldu.

Halkımızın doğalgaz kazı işlemleri için bitiminde refah bir şekilde olacağımız, akşamları kömür dumanında boğulmayacağımız Yeşil bir Geyve’de yaşamımızı sürdürebilmemiz için biraz daha sabırlı olunmasını isteyen Geyve Belediye Başkanı Murat Kaya: “Geyve Yörükler Mahallesi Karaağaç Caddesi’ndeki parke çalışmalarını bitirdik.

Yörükler Mahallesi Karaağaç Caddesi’nde 7 Bin 500 metrekare parke döşendi. Yapılan işin maliyeti 150Bin TL dir. Hayırlı olsun.

Müteahhit firmanın doğalgaz kazı çalışmalarının ardından kutu takma işlemlerini bitirmesi ile Belediye ekipleri olarak tüm imkânlarımız ile sokak ve cadde düzenleme işlemlerini devam ettiriyoruz.” dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN


 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs