Alifuatpaşa’ya Spor Salonu

Geyve Halk Eğitim Müdürlüğü ve Alifuatpaşa Belediyesi işbirliğiyle, Alifuatpaşa’ya spor salonu açıldı.
Editör Editör

Alifuatpaşa beldesinde yapılan spor salonunun açılışına, belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık, Sakarya İl Spor müdürü Salih Koşu, Geyve Emniyet Müdürü Ali Sarıkaya, İlçe spor müdürü Yusuf Yıldız, Geyve HEM İrfan Karaçayır, müdürü yardımcıları Hamza Kaya, Resul Nasır Günbilek, Karate Federasyonu Sakarya başkanı Meydan Kobaş, Uğur Kobaş, Memduh Sakarya, okul müdürleri, öğretmenler, vatandaşlar ve sporsever gençler katıldı.

Programın sunuculuğunu yapan Mustafa Ekim, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra; İl Spor Müdürü Salih Koşu ve AFPaşa belediye başkanı Şuayip Erkan Çalık’ı mikrofona davet etti.

AFPaşa belediye başkanı Çalık: “Beldemizde spor salonunun açılmasında emeği geçen Geyve Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır’a ve İl Spor Müdürü Salih Koşu’ya teşekkür ederim. Alifuatpaşalı hemşerilerimin isteğini birer birer yerine getirmeye çalışıyorum.

Yaptığımız salonda yediden yetmişe herkes spor yapabilecektir. İnşallah Uğur Kobaş sayesinde milli takıma girebilecek sporcularımız yetişir.

Bulanık akan içme suyumuzu da Sakarya Büyükşehir Belediye başkanı Zeki Toçoğlu ve milletvekilimiz Şaban Dişli’nin destekleriyle, içilir hale getirdik. Çeşmeden akan suyu gönül rahatlığıyla içebilirsiniz.

Çalışmalarımızı baltalamak için ‘Bunlar seçim yatırımıdır. Seçim sonunda depoya TIR’ı yanaştırarak, takılan filtreleri söküp götürdüler.’diye iftira edenler var. Sayın hemşerilerim, bize değil de bunlara inanan varsa, buyurun birlikte depoya gidip bakabiliriz. Ben ve ekip arkadaşlarım geçici değil, kalıcı işler yapmanın peşindeyiz.

Doğalgaz, kanalizasyon çalışmalarının bitimine kadar sizlere toz ve çamur sıkıntısı verdiğimiz için özür dilerim.

 Ali Fuat Cebesoy Paşamızı tanıtmak için; 25 Haziran 2012’de Adapazarı AFA Kültür Merkezinde İlk Adım Derneğiyle konferans düzenledik. Bu konferansı izlemeye herkes davetlidir.”dedi.

Mustafa Hamdullah ERGİN

 

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs