İHL den “Kutlu Doğum Haftası” Şiir Dinletisi

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Geyve Kaymakamlık Kültür Merkezi ve Öğretmenevi konferans Salonu’nda “Kutlu Doğum Haftası” şiir dinletisi ve ödül töreni düzenlendi.
Editör Editör

Geyve Anadolu İmam-Hatip Lisesi, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla şiir dinletisi ve ödül töreni düzenlediyaptı.

Kültür Merkezi ve Öğretmen Evi salonunda düzenlenen şiir dinletisine; Sakarya vali yardımcısı Recep Soytürk, Geyve Kaymakamı İdris Akbıyık, Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, AK Parti ilçe başkanı Muhittin Irmak, İl Genel Meclisi üyesi Neşet Çakır, GİMDER başkanı Mutlu Ertuğ, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Programın sunuculuğunu Edebiyat öğretmeni A. Hilal Erdoğdu yaptı. Görsel sunumu Kubilay Acun hazırladı.

Geyve AİHL müdürü Ali Arıcıoğlu, yapmış olduğu açış konuşmasında; "İHL öğrencilerinin, başarılı olarak ülkemize hizmet etmeleri için yarışmaları gerekir." dedi.

ŞİİR DİNLETİSİ
Anadolu İmam- Hatip Lisesi öğrencilerinden; Tuğba Özalp (Gelseydin), Rabia Özkan(Ben Seni Görmeden Sevdim), Feyza Nur Mert(Ya Muhammet), Ceren Aktaş(Ey Nebi), Rumeysa Ezer(Aradım Seni), Özlem Şen(Efendimize Mektup), Nazlıcan Şahin(Kıymetini Bilemedik Efendim) ve Samet Ateş(İlahi Salavat) Peygamber Efendimiz için yazılmış naatları okudu. Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencisi Büşra Akçay, kendi yazdığı şiiri seslendirdi.


ÖDÜL TÖRENİ
Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla düzenlenen şiir- mektup yazma ve bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri Sakarya vali yardımcısı Recep Soytürk, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık ve MEM Beşir Nalbant tarafından verildi.

Ortaokul şiir:
1.Ayşe Elif Aydın- Kazımpaşa O.
2.Tuğba Uzun- Osmangazi O.
3.Selinay Borazan- Cemal Gürsel O.
Liseler şiir:
1.Elif Ünalır- Anadolu İmam-Hatip Lisesi
2.Büşra Akçay- Anadolu Sağlık Meslek Lisesi
3.Pınar Güven- AF Başgil Anadolu Lisesi
Ortaokul mektup:
1.Selinay Borazan- Cemal Gürsel O.
2.Selin Kaynar- Cemal Gürsel
3.Kader Kabataş- Osmangazi O.

Lise mektup:
1.Nurhayat Kara- İmam-Hatip Lisesi
2.Seda Kurşun- Sağlık Meslek Lisesi
3.Hanife Can- İmam-Hatip Lisesi

Bilgi Yarışması
Ortaokul:

1.Kazımpaşa O.
2.Eşme O. ve Osmangazi Ortaokulu
3.Akdoğan O.

Liseler:
1.Geyve İmam-Hatip Lisesi ve Sağlık Meslek Lisesi
2.Geyve Anadolu Lisesi
Sakarya vali yardımcısı Recep Soytürk, Geyve kaymakamı İdris Akbıyık ve MEM Beşir Nalbant, dereceye giren öğrencilere ödüllerini verirken yaptıkları konuşmada; başarılarının devamını diledi.

Mustafa Hamdullah ERGİN
Geyve Haber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs