Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden Başkan Karakullukçu' ya Ziyaret

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant ve Milli Eğitim Müdürlüğü Yetkilileri Arifiye Belediye başkanını makamında ziyaret etti.
Editör Editör

Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Beşir Nalbant, Milli Eğitim Şube Müdürü Davut Karamehmetoğlu, Mesleki Teknik Eğitim (METEM) Müdürü Tekin Bayer, İlçe Halk Eğitim Müdürü İrfan Karaçayır ve Cemal Gürsel Ortaokulu Müdürü Serkan Korkmaz Arifiye Belediye Başkanı İsmail  Karakullukçu'yu makamında ziyaret etti.
Samimi bir ortamda geçen ziyarette Beşir Nalbant,  Başkan Karakullukçu'ya  Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak hazırladıkları "Bir Kitap Bir İnsan" projesi ile bilgi vererek, çalışmalarında kendilerine destek vermesini istedi. Nalbant ziyaretin anısına, Başkan Karakullukçu'ya; Ebru bir tablo hediye etti.

Başkan İsmail Karakullukçu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sevgili hocalarımızla bir araya gelmek, onların gençlerimiz ve öğrencilerimiz için geliştirdikleri projeleri öğrenmek, bana büyük bir keyif veriyor. Arifiye Belediyesi olarak hayata geçireceğimiz çalışmalarımıza ışık tutan, yön veren hocalarımıza teşekkür ediyorum.

Başkan sözlerini şöyle sürdürdü;"Hiç şüphe yok ki Türkiye geçtiğimiz on yıla göre çok değişti. Artık ülkemizde genel bütçeden milli eğitime ayrılan pay çok daha büyük. Çocuklarımızın çağdaş eğitim olanakları ile buluşturulması için genel bütçenin yanında, yerel yönetimler de bu konuya güçleri ölçüsünde destek vermekle görevli. Biz de Arifiye Belediyesi olarak, gelişmemizin, büyümemizin, yarınlarımızın,  teminatı olan çocuklarımıza yönelik  her türlü projenin içinde olmaya hazırız. Bunu hep söylüyorum; İlçemizin gelişmesi için, eğitim, sanayi ve siyaset camiasının işbirliği, ortak aklı ve istişaresi çok önemli. Ziyaretlerinden dolayı Geyve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Beşir Nalbant  ve mesai arkadaşlarına çok teşekkür ediyorum." dedi.


Mutlu ERTUĞ
GeyveHaber

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs