Yusuf Talha Yusuf Talha Buz

En İyi Erkek Ölü Erkektir

Erkeğin fıtratında olan özellikleri törpüleyip kadınlaştırarak, kadını fıtratından uzaklaştırıp erkekleştirerek kadını özgürleştireceğini, erkekle eşitleyeceğini vaat eden feminist zihniyet; görünürde erkeğe ama aslında insanlığa kastediyor... Ancak bunların derdi kadının özgürlüğü veya eşitliği değil aslında. "Kadını kafes arasından çıkarmak isteyenler, kadını sokakta kafeslemek isteyenlerdir." dememiş miydi Osman Yüksel Serdengeçti? "Onlar kadına özgürlüğü değil, kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiyorlar." demişti Mısırlı bir âlim de...

Dünyada ve ülkemizde kadın üzerinden yürütülen müthiş bir algı operasyonu var. Kadınlar, erkeklere karşı sürekli kışkırtılmakta, düşman olarak gösterilerek hedef tahtasına oturtulmakta, sürekli suçlanarak suçluluk psikolojisi altında inim inim inletilmektedir.

 

Bu hastalıklı zihin yapısına sahip olanlara göre melek kadınlar, şeytanlaşmış canavar erkekler tarafından hep ezilmektedir. Erkekler, kadınların en büyük düşmanıdır, en iyi erkek ölü erkektir. Kadınlar, kendinizi erkek denen bu canavarlardan koruyun.

Erkeklere ihtiyaç duyuyorsanız sadece gönül eğlendirin onlarla... Sakın bir erkekle evlenip kendinizi ezdirmeyin, velev ki evlendiniz, sakın çocuk yapmayın, diyelim ki çocuk yaptınız, sakın o çocuğa siz bakmayın. Kocanız olacak canavar baksın o çocuğa, bakamıyorsa bakıcı tutsun, olmadı kreşe versin.

Erkeklere sakın güvenmeyin; onlar haindir, canavardır, şeytanın önde gidenidir. Onları sakın eş, dost, arkadaş bellemeyin; onların düşman olduğunu unutmayın. Her zaman tetikte olun onlara karşı.

Erkek denen şeytanlaşmış o canavarlar, tarih boyunca hep ezmiştir melek gibi o zavallı kadınları. Artık ne melek olun ne de zavallı... Karşı atağa geçin, şeytanlaşabildiğiniz kadar şeytanlaşarak dişlerini sökün, dünyayı dar edin o canavarlara...

Bundan sonra erkek denen o yaratıkların tek gayesi, siz kadınları mutlu etmek olmalı... Dünya siz kadınların etrafında dönüyor, erkekler de pervane olup sizin etrafınızda dönmeli...

Evliyseniz erkeği evin direği olarak değil, eşeği olarak görün. Evin ihtiyaçlarını karşılasın, kirayı ve faturaları ödesin. Sizin süsünüze püsünüze yetişmek, harcamalarınızı karşılamak, size lüks bir hayat sürdürmek için çalışsın, çalışsın, daha çok çalışsın... Kazansın, kazansın, daha çok kazansın. Erkek denen yaratık, parası kadar adamdır; parası pulu yoksa hakir görülmeye layıktır, sakın adam yerine koymayın. Güler yüz, tatlı söz bekler; sakın sizi alçaltacak böyle davranışlarda bulunmayın. Geçmiştir Bor'un pazarı, şimdi devir değişti; nineniz, anneniz gibi davranmayın.

Kızlarınıza da erkeklerin nasıl bir canavar olduğunu çok iyi anlatın, düşmanını iyi bellesin. Evlilik müessesinden, aileden, erkekten öyle bir soğutun ki aklının ucundan evlilik diye saçma bir düşünce geçmesin. Erkeksiz bir dünyanın faziletlerini anlatın kızlarınıza, erkeklerin kadınlara dünyayı nasıl zindan ettiğini anlatın, anlatın ki bir daha erkeklere karşı en küçük bir iyi niyet taşıyamasın, tiksinsin erkekten.

Şu anda feminist dünya görüşünün hâkim olduğu dünyada manzara böyle. Öyle bir hava estirildi ki son yıllarda erkekler de artık kabullendi büyük oranda kendilerinin kötü olduğunu... Almanların Yahudiler karşısında duyduğu suçluluk psikolojisini duyuyorlar kadınlara karşı. Ezildikçe eziliyorlar, kadınların her isteğini fazlasıyla yapacak şekilde emre amade bekliyorlar suçluluk psikolojisiyle.

Ülkemize birçok alanda çağ atlatan Ak Parti hükûmetlerinin en başarısız bulduğum bakanlığı da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığıdır. Kadına şiddet konusunda, "Kocanızı şikâyet edin." şeklinde özetlenebilecek bir çözüm önerisi sunan bakanlık... Ak Parti kadın politikası konusunda feminist dünyanın rüzgârına çok fazla kapıldı bence ve yerli olmayan çözüm önerileriyle işi iyice içinden çıkılmaz hâle soktu. İnşallah yeni dönemde inancımıza, gelenek ve göreneklerimize daha uygun çözüm önerileri getirirler. Kadın merkezli değil, insan merkezli bakarlar sorunlara... 

Özellikle son yıllarda erkeğe dair, erkekle özdeşleşmiş ne varsa kötü olarak lanse ediliyor. Erkeklerin yaptığı hatalar, erkekle özdeşleşen özellikleri üzerinde taşımasından kaynaklanan hatalar olarak sunuluyor. Bir erkek, karısını mı dövdü? Bir kişinin yaptığı yanlış bir davranıştan dolayı tüm erkekler tefe konulup çalınıyor. Bir erkek, bir kadını mı öldürdü? Tüm erkekler, potansiyel katil ilan ediliyor. Mesele erkek olunca suçun şahsiliği kimsenin umurunda olmuyor.

Bir ara basına şu haber yansıdı. "İstanbul Sultangazi’deki Kent Ormanları’nda işlenen cinayetle ilgili korkunç ayrıntılar ortaya çıktı. Beş çocuğunun babası Behçet Güneş’i öldürmeleri için kiralık katil tuttuğu öne sürülen İG, katil zanlısı Sezgin Ç ve eşi İlknur Ç. tutuklandı."

Kocasını öldürtmek için katil kiralayan bir kadın ve adamı kocasıyla tuzağa düşürüp öldüren bir başka kadın... Ölen erkek, öldüren ve öldürten kadın... Bu olaydan sonra kimse sokaklara dökülüp tüm kadınları lanetlemedi. Olması gereken de zaten bu değil mi? Çünkü suçu işleyen bir insan... Onun kadın ya da erkek olması, suçun niteliğini değiştirmez.

Kemal Sayar, bir kitabında, "Günümüzde erkeklikle özdeşleştirilen kimi temel nitelikler, ağır bir biçimde eleştiriliyor. Güç ve savaşkanlığın, pek çok rahatsızlığın kökeninde yattığı ve erkekliğin bu 'arkakik' görünümlerinden uzaklaşması gerektiği dile getiriliyor. Bu görüş bize eşduyum, bağlılık, duyguları hissedebilme gibi dişil hasletlerin artık erkek kişiliğine katılması gerektiğini anlatıyor." diyor. Yine devamında şöyle diyor: "Erkeğin serencamı, babanın kafa karışıklığına dönüşüyor. Otoriter mi olsun, arada bir gürlesin iktidarını mı göstersin; yoksa her sorunu konuşarak uzlaşıyla mı çözsün?"

Günümüzde kadınlaşarak daha ideal bir erkek olunacağı yönünde yanlış, sapkın bir algı oluşturulmuş durumda ancak kadınsı özellikleri ağır basan erkeklerle bir arada olan kadınların ise o erkeklere ne saygısı ne de sevgisi kalıyor bir süre sonra. Çünkü aklı başında olan bir kadın, erkek gibi erkek görmek istiyor yanında... Gerektiğinde risk alabilen, otoriter olabilen, koruyup kollayabilen... İkinci bir kadına tahammül edemiyor uzun süre... Çünkü zaten bu fıtrata aykırı...

Erkeğin fıtratında olan özellikleri törpüleyip kadınlaştırarak, kadını fıtratından uzaklaştırıp erkekleştirerek kadını özgürleştireceğini, erkekle eşitleyeceğini vaat eden feminist zihniyet; görünürde erkeğe ama aslında insanlığa kastediyor... Ancak bunların derdi kadının özgürlüğü veya eşitliği değil aslında. "Kadını kafes arasından çıkarmak isteyenler, kadını sokakta kafeslemek isteyenlerdir." dememiş miydi Osman Yüksel Serdengeçti? "Onlar kadına özgürlüğü değil, kadına ulaşmanın özgürlüğünü istiyorlar." demişti Mısırlı bir âlim de... TV'lerde, reklamlarda, olur olmaz yerlerde ideal kadın figürlerinin nasıl gösterildiğine bakınca da zaten kadının özgürlüğü deyip erkeğe saldıranların niyeti aleni bir şekilde ortaya çıkıyor. Kadını sadece bedenine göre değerlendiren bir zihniyetten ne beklenir ki zaten.

Şu saçma erkek düşmanı eylem ve söylemler son bulsun. Eşitliğin, kadın ve erkek için kendi fıtratları dairesinde insan olma noktasında olduğu unutulmasın... Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız da bu konuda daha isabetli çalışmalara imza atsın artık...

#kadin #erkek #aile #feminizm #esitlik #modernizm #moda

YAZARIN SON YAZILARI

28 ŞUBAT’TAN 15 TEMMUZ’A GİDEN YOL

28 ŞUBAT’TAN 15 TEMMUZ’A GİDEN YOL

28 Şubat-Fethullah Gülen-FETÖ Örgütü Zamanla kimin ne olduğu da ne olmadığı da ortaya çıkmış; ak koyun da kara koyun da belli olmuştur. HİZMET’in nasıl HEZİMET’e dönüştüğü ayan beyan ortaya çıktı. HİMMETİ bu ülke insanından alıp HİZMETİ terör devleti İsrail’e ve anavatanları ABD’ye yapanları ve bu millete, devlete, ümmete darbe yapmaya kalkışanları bu millet artık lanetle anacaktır.
Öğretmenlik, Eğitim, Çocuk ve Aile

Öğretmenlik, Eğitim, Çocuk ve Aile

Eğitimde okul-aile-öğretmen koordinasyonu iyi sağlanmalı, aileler çocuklarını "Sütten çıkmış ak kaşık." olarak görmemelidir. Çocuklarıyla daha iyi iletişim hâlinde olmalı, bir sorun olduğunda öğretmeni, eğitim kurumunu suçlamamalı; öğrencideki sıkıntıları gidermeye çalışmalıdır. Aile, kendi sorumluluklarını öğretmene, eğitim kurumuna yıkarak istediği sonucu elde edemez. Hiçbir öğretmen, anne ve babanın; hiçbir eğitim kurumu aile kurumunun yerini tutamaz.
İhanet ve Hain

İhanet ve Hain

İhanet denilince tek bir ihanet, hain denilince tek bir hainlik yoktur. İhanetin ve hainin envai çeşidi vardır.
ERKEKLEŞEN KADINLAR VE KADINLAŞAN ERKEKLER

ERKEKLEŞEN KADINLAR VE KADINLAŞAN ERKEKLER

Sokaklarda, caddelerde kadına benzemeyen kadınlar, erkeğe benzemeyen erkekler kol geziyor. Kadınlar, hâl ve hareketleriyle, söylemleriyle gittikçe erkekleşiyor. Erkekler ise aynı şekilde hâl ve hareketleriyle, söylemleriyle gittikçe kadınlaşıyor. Korkarım ki yakın zamanda bu iki karşı cins, birbirine benzeye benzeye birbirinden farksız olacak ve orta noktada buluşacak. "Kadın, erkeğin yaptığı her şeyi yapabilir.’’ diye diye kadın fıtratından, nezaketinden, zarafetinden, nahifliğinden, uzaklaşmış ucube erkeğimsiler ortaya çıkardılar. "Erkek; centilmen olur, kılsız olur, tüysüz olur." vb. diye diye erliğinden, heybetinden, liderlik özelliğinden soyutlanmış, uzaklaşmış ucube kadınımsılar ortaya çıkardılar.
DİLİM SENİ DİLİM DİLİM DİLEYİM

DİLİM SENİ DİLİM DİLİM DİLEYİM

Hayatı boyunca Osmanlı İmparatorluğu’nu parçalamak için bir "Haçlı Birliği" oluşturmaya çalışan, tam bir İslam düşmanı olan İngiliz Gladstone, “Türklerin elinden Kur’ân-ı Kerim’i almadıkça onları yenemeyiz.” demişti. Onlar, bunu kendileri başaramadı ama yerli işbirlikçileri bu yolda çok büyük mesafeler kat ettiler.
EĞİTİM, ÖĞRETMEN, MÜFREDAT VE ÖĞRETMENE, EĞİTİME BAKIŞ AÇISI

EĞİTİM, ÖĞRETMEN, MÜFREDAT VE ÖĞRETMENE, EĞİTİME BAKIŞ AÇISI

Herkesin çocuğu kral, kraliçe; herkesin çocuğu sütten çıkmış ak kaşık... Peki, bu kadar sorunlu çocuk kimin? Çocuklarımızın doktor, mühendis, avukat olmasını değil de insan olan bir doktor, bir mühendis, bir avukat olmasını istiyorsak çocuklarımızı iyi tanımalı, olumsuz özelliklerini törpüleye törpüleye, olumlu özelliklerini ön plana çıkara çıkara çocuklarımızı eğitmeliyiz. Çocuklarımızın başarılı olmasından önce insan olmasını istemeli, en azından başarısı için gösterdiğimiz çaba kadar insani özelliklerle donanması için çaba göstermeliyiz.

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs