Enver Toçoğlu: 'gelin bize güç verin'

Köy ziyaretlerini sürdüren Enver Toçoğlu, Gökhan Taşdeviren ile beraber gecenin geç saatlerinde Nuriosmaniye Köyünde Zeki Polat'a ait çay bahçesinde köy halkına konuşma yaparak, yeni açılan çay bahçesi hayırlı olsun dedi.
Ali ARICI Ali ARICI

Enver Toçoğlu “Bizlere güvenin. Allah’ın izniyle biz, Sakarya’nın milletvekili olmaya, sizin milletvekiliniz olmaya talip olduk. Bu güveninizi boşa çıkartmayacağız.

Bu milletin değerlerini yok pahasına satmayacağız. Madem her şey iyiydi, güzeldi, niçin seksen yıllık kazanımlarımızı yok pahasına satılıyor? Madem her şey yolunda gidiyordu bu gençlerimiz neden işsiz, neden asgari ücret hala bu seviyede düşük kaldı? Madem her şey iyiydi, güzeldi neden sağlık sisteminde milyarlarca liralık açık verdiniz, neden emeklilik yaşını 65’e çıkartarak insanların geleceğinden, umutlarından aldınız? Bu iktidar size, bize, bu millete yaramadı. Bu sandıkta bu politikalara bir durun deyin” diyerek ekonomik sorunları dile getirdi. Enver Toçoğlu “Açılım-açılım diyorlardı. Şimdi hiç ses çıkmıyor. Neden geri adım attınız? Milliyetçi Hareket Partisinin bu açılım sürecindeki duruşunu tüm vatandaşlarımız biliyor, hepiniz şahit oldunuz. Bize oy veren vatandaşlarımızın vatan diyen, millet diyen, bayrak, ezan, İslam diyen Milliyetçi Hareket Partisinden hiç şüphesi yok. EvelAllah bu kadrolar her alanda göreve hazır, vatandaşına güven verir bir şekilde yol açıkmış bulunuyor. Bu samimiyeti sizlerde takdir ediyorsunuz. Hepinize bu geç saatlere kadar bizlerle birlikte olduğunuz için ben ve arkadaşlarım teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Gece geç saatlerde köy halkı ile beraber hatıra fotoğrafı çekildi.

#

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs