Salih YALÇINTAŞ Salih YALÇINTAŞ

ADARAY hayırlı olsun

Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşıma yönelik en önemli projelerinden biri olan ADARAY projesi tamamlanarak önceki gün devreye girdi. Öncelikle Sakarya’mıza hayırlı olsun. Projenin hayata geçmesiyle birlikte vatandaşlarımız Gar Meydanı ile Arifiye arasında ulaşım açısından yeni bir imkana daha kavuşmuş oldular. ADARAY şuan için deneme seferleri yapıyor. İlk izlenimler olumlu yönde. Vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan ADARAY dilerim önce Sapanca İlçemize oradan da Yenikent’e ulaşır. Şehrin gelecekte ulaşımına büyük oranda yön verecek olan ADARAY projesinin hayata geçirilmesinde başta Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu olmak üzere emeği geçen herkese teşekkürler.

MİLLETVEKİLİ ÜSTÜN'LE KISA BİR TELEFON GÖRÜŞMESİ

Dün AK Parti Milletvekili Ayhan Sefer Üstün’le kısa bir telefon görüşmesi yaptım. Kendisiyle şehrin gündemine yönelik biraz sohbet ettik. Önce Karasu ve Pamukova belediye başkanlarının AK Parti’ye katılmalarıyla ilgili düşüncelerini sordum. Üstün AK Parti’nin büyük bir aile olduğunu, her iki belediye başkanının da AK Parti’ye katılmalarından dolayı memnun olduğunu söyledi. Milletvekili Üstün’e “İspiroğlu ve Keser’in 2014 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde AK Parti’den yeniden aday gösterilmesinin kesinlik kazandığı görüşü hakim bu konuda ne düşünüyorsunuz?” dedim. Üstün, Böyle bir durumun söz konusu olmadığını, yerel seçimlerde o bölgelerden çıkabilecek aday adaylarıyla aynı kriterde olduğunu söyledi ve AK Parti’de aday adaylıklarının belli bir süreç içerisinden geçtiğini de sözlerine ilave etti. Başbakan Erdoğan’ın haziran ayında ilimize gelip gelmeyeceği sorusu üzerine Üstün, “Başbakanımız periyodik olarak Türkiye’yi dolaşıyor. Bazı illerde hafta sonu programları düzenleniyor. Sayın Başbakanımızın yoğun bir programı var. Başbakanımızı ilimize davet edip ağırlamak istiyoruz. Önümüzdeki günlerde bu konuda Başbakanımızla bir görüşmemiz olacak.” dedi.


BÜYÜKŞEHİR'DEN VEFA

Büyükşehir Belediyesi Serdivan’a üçüncü bir giriş kapısı açıyor. Milli Egemenlik Caddesi ve Zübeyde Hanım Caddesi'ni Serdivan’a bağlayacak olan yeni bulvarla ilgili çalışmalarda artık son aşamaya gelindi. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu döneminde hızlı ve modern bir gelişim gösteren Serdivan, vatandaşların yerleşim açısından birinci tercihi olunca, ilçenin de nüfusu kısa sürede hızlı bir şekilde arttı. Tabi nüfusla birlikte araç sayısında da bir artma meydana gelince özellikle sabah ve akşam saatlerinde ilçeye araç giriş ve çıkışlarında sıkıntı yaşanmaya başladı. İşte bu noktada gelecekte daha bir sorun yaşamak adına Büyükşehir Belediyesi, Adapazarı ile Serdivan’ı birbirine bağlıyacak üçüncü bir giriş kapısını, ulaşıma açmaya hazırlanıyor. Böylelikle önemli bir sorun da çözülmüş olacak. Benim burada değinmek istediğim özellikle başka bir konu daha var. Malumunuz Merhum Başbakan Necmettin Erbakan bir dönem Türk siyasetine damgasını vurmuş önemli bir siyaset adamıydı. Yeni bulvara merhum Başbakan Necmettin Erbakan'ın ismi verilme kararı alınmış. Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu büyük bir vefa örneği gösterdi ve bir kez daha kendisinden bekleneni yaptı. Yeni açılacak olan bulvar şimdi daha bir anlam kazandı. İlimize hayırlı olsun.

 

BAŞSAĞLIĞI

Eskişehir’in İl Emniyet Müdürü Naci Kuru yakalandığı bir hastalık nedeniyle ne yazık ki hayatını kaybetti. Naci Kuru son derece başarılı ve etrafında sevilen bir kişiydi. Aynı
zamanda Yenigün Gazetesi Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Müjdat Çetin’in eniştesi olan Naci Kuru, Eskişehir’in yanı sıra Türkiye'nin çeşitli yerlerinde görev yapmıştı. Kendisine Allah’tan rahmet meslektaşım Müjdat Çetin’e ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum. Mekanı Cennet olsun.

#

YAZARIN SON YAZILARI

Bu seçim iki parti arasında geçiyor!

Bu seçim iki parti arasında geçiyor!

7 Haziran’a 4 hafta kala siyasi partilerde son durum

7 Haziran’a 4 hafta kala siyasi partilerde son durum

AK Parti’de seçim takvimi süreci hızlı başladı

AK Parti’de seçim takvimi süreci hızlı başladı

'SEDAŞ’a tokadı vurup göndereceksin'!!!

'SEDAŞ’a tokadı vurup göndereceksin'!!!

AK Parti’de yeni bir sayfa açılıyor!

AK Parti’de yeni bir sayfa açılıyor!

SEDAŞ Şehrin kabusu oldu!

SEDAŞ Şehrin kabusu oldu!

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs