Ömer ERDEM Ömer ERDEM Sözün Gücü

Savulun Yeni Partiler Geliyor!

Partiler demokrasinin vazgeçilmez unsurlarιdιr diye dillere pelesenk olmuş veciz bir sözümüz vardιr.

Nerdeyse ne kadar çok parti o kadar çok „demokrasi“ gibi bir anlayιş hüküm sürecek. Yanιlmιyorsam İtalya da olacaktι, son seçimlere 272 parti girmişti. Ne yani şimdi en demokrat ülke İtalyadιr mι diyeceğiz. Elbette ki böyle bir anlayιş mantιktan ve „selim akιldan“ uzak bir anlayιştιr. Türkiyemizde de son zamanlarda parti sayιsι giderek çoğalιyor. En son aklιmda kalan 72 parti civarιnda idi. Ancak zannedersem 2015 seçimleri yaklaştιkça bu sayιda artιşlar olacak. Yeni partilerimiz olacak. „Tuzluk Partisi“ „Şekerlik Partisi“ ve hatta „Karabiber Partisi“ bile yakιnda kurulabilir. Kurulsa ne olacak...

Emlak sahipleri ve tabela reklemcιlarι bir miktar para kazanmιş olacak, hepsi bu. Aslιnda ekonomiye canlιlιk kazandιrmasι bakιmιndan parti kurulmasι teşvik bile edilebilir.

Ancak tabi başka yapιlarιn partiyi bir „manivela“ olarak kullanma gayretleri yahutta illegaliteyi örtmek için bir „perde yahut kalkan“ olarak kullanmak isteyenlerin varlιğι da bir vakιa.

Pendsilvanyada mukim Kâinat İmamι denen İsrail muhibbi zat önce Ak Partiyi ele geçirmeye kalkιştι. Bu olmayιnca ülkenin istihbarat teşkilatιnι ele geçirmeye kalkιştι. Bunda da başarιlι olamayιnca bu defa hükumete „topyekun savaş“ açtι. Devletin içine habis bir ur gibi yerleştirdiği militanlarι ve Amerikadaki „neo.con“ yapιlarla birlikte İslâm ve Müslüman düşmanι kim varsa hepsini devreye soktu. Ülkenin hem içinden ve hem de dιşιndan bütün silahlarι ile birlikte ülkeye bir saldιrι gerçekleştirdi. 17-25 Aralιk tarihlerinde hükumeti devirmek için bütün gücüyle saldιrdι. Ancak karşιsιnda çok sert bir tepki buldu. Memleket için gece gündüz cansiperâne çalιşmakta olan kadrolar salya-sümük ağlamaktan başka hiç bir özelliği olmayan ne idüğü belirsiz bir „hoca bozuntusuna“ pabuç bιrakacak değildi. Kendisine hazιrlanmakta olan kumpasι farkeden Tayyib Erdoğan, kendisinin de iyi niyetli zannedip her alanda destek olduğu bu „ihanet şebekesini“ çökertmek için harekete geçti. Ve kιsa bir zamanda ipliklerini pazara çιkarmayι başardι. Başbakan öylesine kararlι davranmamιş olsaydι bugün ülkenin durumu ne hallerde oludu insan düşünmek bile istemiyor.

Dιş güçlerin kabaran iştihasι ile harekete geçen Pensilvanya orjinli ihanet şebekesi elbette ki vazgeçmedi. Zira kendilerini oaralarda saklayan güçlere karşι yerine getirmeleri gereken vazifeleri henüz bitmemişti.

Müslümanlardan „himmet“ adι altιnda topladιklarι paralarι Amerikan seçimlerinde ve gizli mahfillerde har vurup harman savurmaktan çekinmeyen bu iğrenç zihniyet 30 mart seçimlerinde alenen CHP`yi desteklemekten geri kalmadι. Ama ne oldu, sonuç ortada. Millet bu ihanet şebekesinin Müslümanlara ve Türkiyemize „fütursuzca hainlik“ yapabileceği gerçeğini gördü ve Ak Partiyi her zamankinden daha fazla destekledi. Milletten bir kez daha şamar yiyen bu paralel şebekenin elebaşιsι bir zamanlar „Cebrail parti kursa desteklemem“ demişti ama gelinen bu noktada bütün atιşlar „karavana“ ile sonuçlanιnca sonunda parti içindeki bir kaç tuzluğu parti kurmalarι için görevlendirme aşamasιna gelmiş oldu. Meğer İdris Bal denen herif bu talimatι ta 2012 senesinde almιş. Kendisi öyle açιkladι. Şimdi bir zamanlarιn „topçusu“ da onunla birlikte hareket edecekmiş ve topçu, abisini çok seviyormuş. Sizin abilerinizin de ablalarιnιzιn da canι cehenneme! Değilmi ki onlar Allah düşmanι CHP`ye oy istediler. Buna bizim kutsal kitabιmιz „Allah ile aldatmak“ diyor. İşte bu tür yapιlarιn isimleri ne olursa olsun yaptιklarι budur. Bu çirkin günahιn sahipleri Allah indinde Alllah düşmalarιndan bile daha büyük cezalara çarptιrιlacaklar. Ama heyhat! Senin korkuttuğun şeye bak. Adam Allahtan korksa:

-İsrail gibi azιlι bir katil terörist devlete „meşru otorite“ der mi?

- Merhum Erbakan için „beceremediniz gidin“ diye batιl bir gazeteye manşet attιrιr mι?

- Müslüman bir başbakana Firavun, Yezit gibi aşağιlιk laflar eder mi?

- Yurtdιşιnda kelime-i tevhitten „muhammedun resulululah“ ifadesini çιkartιr mι?

-Ülkeyi kan gölüne çevirmek için „teröristlerle“ iş tutar mι?

-28 Şubatιn İslam düşmanι MGKsιnda alιnan kararlar için isabet ederlerse Allah iki sevap isabet edemezlerse bir sevap yazacak der mi?

-Benim okullarιmda Allah adιna bir şey öğretiyorsam başιmι kurbanlιk koyun gibi uzatιrιm der mi?

- Hâşâ, sümme hâşâ aleyhissalâtu vesselâm efendimizi gökten bir ιşιk hüzmesi halinde indirip kendileri iri mercedeslere binerken O`nu bir kamyonet kasasιna indirecek acayip bir gaflet ve dalalete düşer mi?

- Başιna bir iş geldiği zaman „yetiş ya Hamza“ deyip Hz. Hamza gibi bir kahramanι kendi süfli emellerine alet eder mi?

- Hz. Peygamberi salonlara getirtip „gencecik kιzlarιn“ dans gösterilerinde “Ankaranιn Yollarι“ şarkιsι dinletme gafletine bulunabilir mi?

Bu sapkιn anlayιşιn „sapιklιklarι“ elbette bununla sιnιrlι değil. Ne kadar sapιk olduklarι devleti çok da ilgilendirmez. Ancak memleketin gizli bilgilerini başka ülkelere servis edenler „vatana ihanet“ suçu işlemişlerdir. Ve mutlaka cezalandιrιlmalιdιrlar. Şimdi sιrada yeni denemeleri olacak. Sonunda anladιlar ki bu ele geçirme işe yaramιyor. O zaman kendimiz bir „Tuzluk Partisi“ kuralιm kararιna gelmiş oldular. Kurun bakalιm, kurun da alιn boyunuzun ölçüsünü. Belli ki yeterince ders ve ibret almamιşsιnιz. Allah herkese „akιl fikir“ ihsan etsin. Amin.

Baki Selam ve Saygιlarιmla.

Ömer Erdem

Mainz/Almanya


#

YAZARIN SON YAZILARI

Batının Çatışmacı zihniyeti

Batının Çatışmacı zihniyeti

Kaybedenler Kulübünün Benzemez Mensupları

Kaybedenler Kulübünün Benzemez Mensupları


DininGüncellenmes ive Ilahiyatçılar

DininGüncellenmes ive Ilahiyatçılar

Esas Duruş İlkesi…

Esas Duruş İlkesi…

Müslüman Dünyasında Ahlâk Krizi

Müslüman Dünyasında Ahlâk Krizi

Seçimler Yaklaşırken…

Seçimler Yaklaşırken…

GENEL BİLGİLER

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve Otobüs Saatleri

Geyve - Adapazarı, Adapazrı Geyve Otobüs sefer tarifesi. Geyve otobüsü kaçta kalkıyor? Adapazarından son Geyve Otobüsü, Sefer tarifesi, geyve koop otobüs